otsikkobanneri
hahmot

Sarjakuvan hahmojen esittelyt ja heidän piirtäjänsä.
Klikkaa kuvaa saadaksesi koko profiilikuvan esille.
Nimi: Nixis
Ikä: 4 vuotta
Sukupuoli: Naaras
Laji: Juovahyeena

Luonne: Nixis on hyvin tempperamenttinen, itsevarma ja uskalias nuori naaras. Hyeena tulee toimeen hyvin monien erilaisten persoonien kanssa, mikäli nämä kestävät Nixiksen mahtailevaa, itsepäistä asennetta. Naaras tuppaa olemaan porukan rämäpää ja kovanaama, joka ärhentelee pienimmistäkin asioista. Menevä poikatyttö on puuhissaan joskus turhankin tyhmänrohkea ja saattaa tehdä harkitsemattomia tekoja. Nixis innostuu vähästä ja on intensiivisesti täysillä mukana menossa. Impulsiivisestä neitosesta saattaa kehkeytyä kovakin komentelija, jos porukka ei toimi kuten Nixis haluaa. Kaikesta huolimatta hyeenaneito on sosiaalinen ja laumansa nuorimmaisille oivallinen (kuriakin pitävä) isosisko-hahmo.

Ulkonäkö: Jämäkkärakenteinen, mutta sirokoipinen juovahyeena. Turkin päävärinä toimii haalea hiekanruskea, toisena päävärinä tumma, harmaanruskea. Tummimmat alueet Nixiksen turkissa ovat tämän raidat, kasvojen kuviot, hännän-ja korvannipukat, kaula (niskaa myöten) ja jalat. Selän poikki kulkee myös kuonosta häntään asti ruskea juova. Nixiksen kasvoissa on myös toffeenruskeita täplät silmien päällä. Samaa ruskeaa löytyy korvien takaa ja harjaksien kärjistä. Silmät ovat kellertävän oranssit ja kirsu pähkinänruskea. Polkuanturat ovat tummanruskeat.
Nixiksen niskan karvat ovat tavallista pidemmät muodostaen jäykän harjaksen. Samanlaista harjasta löytyy naaraan alaselästä muodostaen ns. persharjaksen alaselästä hännäntyveen. Säkä on 58 cm.

Piirtäjä ja Luoja: Barguest (ei enää mukana, hahmo säilyy toistaiseksi)Nimi: Aidan
Ikä: 4kk
Sukupuoli: Uros
Laji: Harjasusi

Luonne: Aidan on varsin rasavilli ja utelias pentu, jonka kanssa saa aina olla varuillaan mitä se keksii seuraavaksi. Poju on turhankin energinen ja ennakkoluuloton, jolloin sen turvallisuus on usein uhattuna ja aikuisilla riittää päänvaivaa kakaran kaitsemiseksi. Perheestään eroon joutuneenakin Aidan osaa olla iloinen ja tuottaa joskus naurunaihetta muillekin, esim. kompastelemalla pitkiin hontelokoipiinsa tai saamalla nenilleen siilinpiikeistä. Yleensä se kuitenkin tuppaa vain olemaan rasittava ja pyörii muiden jaloissa. Pentu on myöskin hyvin itsepäinen ja tekee kaikkensa saadakseen oman tahtonsa läpi ja suuttuu herkästi, jos sen mielipidettä ja osaamista arvostellaan tai kyseenalaistetaan. Vaikka uros onkin varsin aurinkoinen ilopilleri normaalisti, osaa sekin masentua ja alkaa vetistellä syystä - oli se sitten liika väsymys, nälkä tai jonkun läheisen henkilön menettäminen.

Ulkonäkö: Turkki on pääosin väritykseltään punaruskea, josta hännänpää, varpaat, posket, kurkku ja korvien sisustat sekä silmien yläpuolella olevat kuviot ovat valkeat. Niskasta selkään sillä ylettyy musta, harjasusille ominainen leveä "viiru" joka muistuttaa harjasta, jalatkin ovat samaa sävyä sekä naamassa olevat kuviot silmien alapuolella, korvienpäissä ja kuonossa. Myös poskissa olevat "kauneuspilkut" ovat tummat. Silmät väriltään tummanruskeat ja ilmeeltään suurehkot ja iloiset. Karvanlaatu sillä on pitkäkarvaista ja melko suoraa. Rakenteeltaan hoikka, pentumaisen hontelo ja pitkäkinttuinen, suuret korvat ja ruipelo häntä.

Piirtäjä ja Luoja: ZerwolfNimi: Lota
Ikä: 12kk
Sukupuoli: Uros
Laji: Aavikkokettu

Luonne: Ensinäkemältä Lotaa voisi kuvailla pirteäksi, ilkikuriseksi ja ehkä hieman itserakkaaksikin herraksi. Nuorukainen on tosiaan erittäin optimistinen, mutta joskus muiden huomioon ottaminen meinaa jäädä vähän taka-alalle uroksen itsensä huomaamatta kun asioiden pitäisi sujua juuri kuten tämä haluaa. Mutta leuhkasta ja keljuilevasta olemuksestaan huolimatta Lota osaa olla ystävällinenkin, kun sille päälle sattuu, ja loppujen lopuksi uroksen ulkokuoren alla piileekin epävarma sekä ujo aavikkokettu, tosin tuon puolen se paljastaa erittäin harvoin.

Masentunut Lota on erittäin harvinainen näky, muttei täysin mahdoton. Ja jos asiat eivät suju hänen suunnitelmiensa mukaan, saattaa uros alkaa hetkeksi murjottaan jolloin tuon kanssa kommunikointi on entistäkin vaikeampaa. Mutta kovin pitkävihainen Lota ei kuitenkaan ole.

Uros rakastaa aurinkoista ja lämmintä säätä, eikä ole mikään suurin sateen ystävä, ja pelkää ukkosta yli kaiken. Ja ukkosen yllättäessä Lota hakeutuukin yleensä mahdollisimman lähelle ystäviään jotta tuntisi olonsa mahdollisimman turvalliseksi (ja ukkosen loppuessa kieltää sen kokonaan, totta kai).

Ulkonäkö: Lotan turkin pääväri on hennon kellertävä. Korvat, hännän pää ja etutassut puolestaan ovat vaaleanruskeat. Uroksen niskasta lähtee myös vaaleanruskea juova joka päättyy hännän tyveen, ja tuon molempien silmien alla on kolme pientä täplää. Lotalla on toisessa korvassaan pieni lovi, ja uroksen silmät ovat vaalean siniset, joista toisen peittää pieni harjas. Kieli on vaaleanpunainen. Lota on aavikkoketuksi ehkä hieman normaalia tanakampi, mutta se ei tunnu uroksen menoa juurikaan haittaavan.

Piirtäjä ja Luoja: YannaNimi: Oikea nimi tuntematon, mutta esittäyy nimellä Rogue
Ikä: 5 vuotta
Sukupuoli: Uros
Laji: Harmaasusi

Luonne: Rogue vaikuttaa ensivaikutelmalta kovalta ja kylmältä persoonalta. Rogue on hieman salamyhkäinen persoona siinä mielessä, että hän ei puhu itsestään juuri mitään, vaan yleensä vaihtaa ovelasti puheenaihetta. Olemuksestaan huolimatta harmaaturkki on oikeastaan todella huolehtiva persoona ja katsookin usein että kaikki varmasti pysyvät mukana. Hän tuntee myös velvollisuudekseen suojella muita, eikä epäröi hyökätä tilanteen vaatiessa. Harkitsematon susi ei kumminkaan ole, vaan miettii kyllä seurauksian etukäteen ennen kuin toimii. Uros myös järkeilee paljon ja omistaa erinomaisen päättelykyvyn. Rogue on kumminkin melko rauhallinen, mutta tietää silti oman arvonsa. Eikä susihukka jätä sanomatta jotakin jos siltä tuntuu, vaikka toimiikin itse yleensä riidansovittelijana. Rogue on myös erittäin taitava uimari ja sen kautta taitava kalastaja.

Ulkonäkö: Rogue on rakenteeltaan perusharmaasusi. Hieman vanttera ja lihaksikas, mutta pitkäjalkainen. Tassut ovat suurehkot. Korvat ovat susimaisen pienehköt ja pyöreät. Turkki on melko pitkää ja hieman karheaa, mutta ilmavaa. Susi on hyvin kookas ja säkää löytyykin 73 cm. Väritykseltään Rogue on harmaasävyinen. Uroksesta löytyy neljää eri harmaata. Tummanharmaa kattaa selän päällimmäisen kuvion, kasvojen kuviot, korvat ja hännän kuviot. Seuraavaksi tummin harmaa on kylmänsävyinen keskiharmaa, joka peittää puolet koiraneläimen kasvoista, kaulan ja muun kehon sivusta aina häntään asti. Seuraava harmaa on jo huomattavasti vaaleampi ja sitä löytyy korvien kärjistä, kaulansivun puolestavälistä alkava väritys jatkuu hieman etujalkoihin, kylkiin ja takajalkoihin aina nilkkoihin asti, myös loput hännästä on tällä harmaalla. Kaikista vaalein harmaa kattaa loput kasvojen, kaulan, mahan ja tassujen väritykset.

Piirtäjä ja Luoja: Ninjis

POISTUNEET HAHMOT:


Nimi: Mikael
Poistui: Lähti livohkaan selvittyään muiden avulla kiperästä tilanteesta.Nimi: Lyco
Poistui: Katosi/luikki tiehensä lähtiessään etsimään sateensuojaa.


Alkuperäinen ulkoasu © Kaisa, Ristiretki \\ Älä kopioi sivuilta mitään ilman lupaa!
Otsikkokuva © Barguest, Pakkanen