otsikkobanneri
TERVETULOA!

Olet saapunut varsin kirjavalle improsarjakuvasivustolle. Erilaiset koiraeläimet ja hyeenaeläimet muodostavat varsin värikkään lauman ja seikkailevat tässä hulvattomassa improsarjakuvassa. Laumojensa ja perheidensä hylättyä yksinäiset hylkiöt lyöttäytyvät yhteen ja muodostavat oman, varsin erikoisen, mutta tiiviin lauman. Hylkiöiden on hankala elää muiden laumojen reviireillä, joten he lähtevät etsimään omaa kotia.

Orbitas Deprimo -improsarjakuvassa ei ole täsmällistä juonta, jota seurata, vaan piirtäjät saavat itse luoda hahmoille erilaisia seikkailuja matkallaan unelmiensa kotipaikkaan. Matkalla on paljon vaaroja, joita muut koiraeläimet, hyenat, karhut, puumat, villipedot ja sääolosuhteet heille aiheuttavat.

Tule mukaamme seuraamaan, miten hahmoillemme käy!

Sivut pystytetty 10.3.2012

Impron perustaja: Barguest
Nykyinen ylläpitäjä: Zerwolf

PÄIVITYKSET

16.5.2021
Harmikseni joudun nyt ilmoittamaan, että Orbitas Deprimo ei enää jatku. Olemme yhteismielin päättäneet lopettaa projektin sen epäaktiivisuuden vuoksi ja koska kaikilla on uudet kiinnostuksenkohteet sekä elämä. Sarjakuva pysyy kuitenkin netissä luettavissa niin kauan kun suinkin mahdollista!

Kiitokset kaikille lukijoille ja piirtäjille kuluneista vuosista!24.5.2020
Ninjikseltä 3 sivua ja Yannalta (ent. Pakkanen) 1 sivu sarjakuvaa!
- Vuorossa Zerwolf

25.3.2020
Noh, päivitys pääsi venymään vaan melkein vuodella. :DD

OD:llä on kuitenkin yhä tulevaisuutta edessään sillä olemme päättäneet yhdessä viimeisten piirtäjien voimin jatkaa sarjakuvaa kolmestaan ja katsoa miten pitkälle jaksetaan edetä siinä. Elämäntilanteiden vuoksi tahti voi olla hidasta ja päätinkin siitä hyvästä myös venyttää piirtoaikaa neljään viikkoon per naama.

Saattaa myös olla, että tulen poistamaan vuoro-osion kokonaan sillä sille ei ole enää juurikaan tarvetta kun voimme keskenään pyörittää niitä Discordin kautta ja uusia piirtäjiä ei varmaankaan olla enää ottamassa mukaan ellei joku todella kiinnostu tästä projektista ja halua mukaan. Piirtopaikasta voi kysellä vieraskirjan kautta mikäli kiinnostusta löytyy! Varsinaista hakua ei kuitenkaan tulla järjestämään.

13.7.2019
Ja taas päivitys unohtui pidemmäksi aikaa, koska elämä. Minähän tosiaan sain töitä tässä kesäkuun alusta lähtien, joten päivitystahti tuskin tulee sen takia kauheasti piristymään mutta yritetään nyt vielä pyörittää improa eteenpäin pikkuporukalla niin kauan kuin mahdollista.
Ikäväkseni jouduin poistamaan Awiisin piirtäjäjoukostamme, koska en saanut jatkamisilmoitusta tai tiedä hänen elämäntilanteestaan mitään tällä hetkellä. Mukaan tosin voi pyrkiä uudestaan myöhemminkin, joten hätä ei ole tämän näköinen. Saatan myös pitää uuden piirtäjähaun jossain välissä mikäli ketään kiinnostaisi liittyä mukaan.

- Awiis ja hahmonsa Chillwhite poistettu tiedoista
- Vuorossa Zerwolf (DL 4.8.)

25.5.2019
Hyvää alkavaa kesää kaikille lukijoille sekä piirtäjille!

- Pakkaselta sivu sarjakuvaa!
- Vuorossa Ninjis (DL 16.6.)

25.4.2019
Oho, vähän meni yli omasta deadlinesta (pahoittelen) mutta sentään saatiin jatkoa sarjikseen!
Uudelleenilmoittauttuminen on myös vielä voimassa toukokuun viimeiseen päivään asti ja vain Awiisilta odotan vielä vastausta.

- Zerwolfilta (yliajalla) sivu sarjakuvaa!
- Vuorossa Pakkanen (DL 17.5.) » 24.5.

29.3.2019
Kuutti (ent. Noksu) ilmoitti jättävänsä OD:n, joten pyöritämme jatkossa improa neljän hengen voimin ellei joku muukin piirtäjistä irtisanoudu.
Muistakaa ilmoittaa itsestänne ja jatkoaikeistanne! Pakkaselta ja Awiikselta odotan yhä vastausta tilanteeseen ja olkoon deadline ilmoitukselle toukokuun viimeinen päivä.
Nytkun olen innostunut taas päivittämään myös Suden Jääkautta niin koitan pitää parempaa huolta Orbitaksestakin. :)

- Vuorot lähtevät pyörimään alusta. Vuorossa Zerwolf (DL 19.4.)
- Kuutti ja hahmonsa Viikku poistettu tiedoista
- Uusi ulkoasu!

24.2.2019
Kuten varmaan huomaatte, improilla ei ole mennyt viimeisten kuukausien (tai vuosien) aikana kovinkaan hyvin. Syitä on monia, joista varmasti päällimmäisinä piirtäjien omat elämät, muut projektit, opiskelu, työt tai yksinkertaisesti innostuksenpuute. Itse syyllistyn viimeiseen lähinnä sekä siihen ettei nettisivujen koodaaminen ole enää intohimo ja improt unohtuvat herkästi taka-alalle muiden asioiden ollessa tärkeämpiä.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita etteikö improprojektia voitaisi jatkaa. Sivuja vain tulisi jatkossa paljon harvemmin ja fiiliksen mukaan - joskus aktiivisempaa, joskus ei niinkään. Jos muut piirtäjät ovat vielä halukkaita jatkamaan osallisuuttaan OD:ssä niin minäkin olen. Ilmoitelkaa itsestänne kun ehditte vieraskirjaan!

Pysykää siis kanavalla niin kerron uutisia impron tilanteesta jatkossa tai sen kohtalosta lähitulevaisuudessa!

- Vuoro -sivua päivitetty

Linkitä

Linkitä osoitteeseen: http://zerwolf.com/orbitasdeprimo
Ei suoralinkitystä!Alkuperäinen ulkoasu © Kaisa, Ristiretki \\ Älä kopioi sivuilta mitään ilman lupaa!
Otsikkokuva © Barguest, Pakkanen