otsikkobanneri
Juoni & säännöt


Juoni

Orbitas Deprimo-improsarjakuvassa seikkaillaan erilaisilla koiraeläimillä ja hyeenoilla. Laumat ja perheet hylkäsivät yhden jäsenensä erimielisyyksien ja tekojen vuoksi ja nämä hylkiöt vaeltavat yksin etsien mahdollista kotia, jonne asettua. Erilaisten sattumien kautta joukko samankaltaisia hylkiöitä lyöttäytyy yhteen muodostaen tiiviin perheen ja lauman, jossa kaikilla on oma roolinsa. Varsin erikoinen ja persoonallinen lauma aiheuttaa halveksuntaa muiden laumojen keskuudessa ja heidän pääsynsä estetään kaikille reviireille. Niinpä hylkiöiden on etsittävä itselleen oma koti. Huhuja on kuultu eräästä niemimaasta, joka saattaisi olla vastaus hylkiöiden ongelmiin ja lauma lähtee vaaralliselle matkalle etsiäkseen tämän paratiisin.

Improsarjakuvaan saa keksiä seikkailuja ja juonikuvioita, sillä juoni on ylläolevan tekstin lisäksi täysin avoin. Piirtäjät saavat valita juonen kulusta.


Säännöt & Ohjeet

▪ Jokaisella piirtäjällä saa olla yksi hahmo.
▪ Sarjakuvasivujen tekotapa on vapaa (esim. koneella tai käsin), mutta tulisi olla mielellään väritettyjä.
▪ Sivujen tulisi olla kokonaisia, ei yhden ruudun mittaisia, n. A4 kokoisia. Vähintään yksi sivu on pakollinen, ylärajaa ei ole.
▪ Sivujen tulisi mielellään oltava tallennettu JPEG tai PNG muotoon.
▪ Toisen piirtäjän hahmoa ei saa tappaa ellei toisin mainita. Haavoittaminen on sallittua.


Alkuperäinen ulkoasu © Kaisa, Ristiretki \\ Älä kopioi sivuilta mitään ilman lupaa!
Otsikkokuva © Barguest, Pakkanen